HML Care

Samen kunnen we meer

Samen kunnen we meer!

Hoe maakt u uw vacature zo aantrekkelijk dat er personeel op afkomt, zelfs in deze tijd waarin er een schreeuwend tekort aan zorgpersoneel is? De zorgsector staat voor grote uitdagingen, daar willen we samen met u iets aan doen, want: Samen kunnen we meer!

Structurele veranderingen voor een goed werkklimaat

Het werkklimaat van de zorgprofessional vraagt om structurele veranderingen. Bestuurders nemen goedbedoelde initiatieven, ze doen hun best, maar ze slagen niet voldoende. Pasklare oplossingen liggen zeker in de zorgsector niet voor het oprapen.

Leg de focus op de zorgmedewerkster

Wij leggen samen met u de focus op de zorgmedewerker zelf. Hij of zij heeft invloed op een betere werkomgeving en op het verbeteren van de zorg. Om verandering in gang te zetten, beginnen we bij de zorgmedewerker die het best weet wat de zorgsector nodig heeft.

Luister naar uw medewerkers

Om zorgmedewerkersbeter en blijvend voor de zorg te laten kiezen, legt HML care, naast werving en selectie van zorgpersoneel, de nadruk op de zorgmedewerkers zelf, op hun omgeving én op het werkklimaat, zodat de medewerker zich gehoord en gezien voelt.

Betekenisvol werk en mogelijkheid tot ontwikkeling

Medewerkers kiezen voor de zorg onder andere vanwege het betekenisvolle werk en de mogelijkheden in de sector om zich op diverse gebieden te bekwamen. Daarom verlaten ze deze sector niet graag.

Lokale steun van HML care

Er zijn veel landelijke en regionale initiatieven, maar mogen wij op lokaal niveau met u meedenken, meepraten en actie ondernemen in het belang van uw medewerker en de patiënt?  Verbindt u met uw medewerkers door een samenwerking met HML care aan te gaan!

medewerker

Samen kunnen we meer!

Let’s start connecting what disconnects you!

Op zoek naar een leuke baan in de zorg?

HML Care helpt je op weg naar je droombaan!