OPDRACHTGEVERS

Wanneer je op zoek bent naar talentvolle medewerkers om je organisatie te versterken, dan kun je bij ons terecht. HML Care staat middenin de maatschappij. Wij kennen onze kandidaten door en door en streven ernaar alle facetten van je organisatie te doorgronden. Pas nadat wij bekend zijn met de strategie en doelstellingen van je organisatie, zetten wij het werving- en selectieproces in gang om jou de meest talentvolle professionals aan te bieden.

Plaats je vacature

Plaats daarom met een gerust hart je vacature op onze site en laat het recruiten van kwalitatief en deskundig personeel aan ons over. Dat is onze kernactiviteit en daar zijn wij goed in! Neem ons in de armen en hou kostbare tijd over voor andere bedrijfsactiviteiten.

Werving en selectie

Proactief en eigentijds. Bij het zoeken naar de geschikte kandidaat, raadplegen wij altijd eerst ons uitgebreide gegevensbestand. Mocht de juiste kandidaat hier niet tussen zitten, dan maken wij optimaal gebruik van ons netwerk, raadplegen diverse bronnen en kanalen en zetten onze gedegen kennis van de arbeidsmarkt in om een juiste match te vinden.

Tarieven

Wil je voordat je een opdracht plaatst, weten welke kosten hiermee gemoeid zijn? Laat ons dan weten waarnaar je op zoek bent en of het om tijdelijk of vast personeel gaat.

Onze troeven

Publicatie van je vacature op onze website

Maak kennis met maximaal drie geschikte kandidaten:

  • inplannen van sollicitatiegesprekken;
  • begeleiding en ondersteuning voor en na elk sollicitatiegesprek;
  • referenties nagaan.

Uw keuze

  • eventuele afwijzingsgesprekken voeren wij namens jou;
  • met de succesvolle kandidaat bespreken wij de details omtrent de indiensttreding;
  • na de eerste maand evalueren wij met jou en de kandidaat zijn functioneren;
  • wanneer dit nodig is, wordt de nieuwe kandidaat tijdelijk in ons coachingstraject opgenomen zodat zijn vaardigheden aangescherpt kunnen worden.

Plaats hier je vacature!

Toegestane bestanden: pdf, docx. Max bestandsgrootte 20 MB

Op zoek naar medewerkers in de zorg?

HML Care werft en selecteert getalenteerde kandidaten voor uw organisatie!