Voor Myriam geldt altijd en overal:
What you see, is what you get!

Namaak ziet ze als verspilling van kostbare tijd en energie. Voor Myriam is het: zeg wat je hebt te zeggen, doe wat je moet doen, dan kunnen we verder. No nonsens, daar staat zij voor, authenticiteit. Niet het ene zeggen en het andere doen, dat is niet haar stijl.

Wanneer er meerdere wegen zijn in hetzelfde gebied, dan neemt Myriam de kortste en meest efficiënte weg. Ze houdt ook wel van een lange wandeling ter ontspanning en daar leert ze vaak veel van. Myriams stijl is in de basis direct en confronterend. Verder mag iedereen zichzelf zijn bij haar, uiteraard zonder anderen schade te berokkenen.

Ze is maatschappelijk betrokken, een mens van alle kleuren, maten en hoedanigheden. Voor de rechten van dier, natuur en milieu zet ze zich graag in. Gezien haar eigen temperament bewondert ze de rust die een ander kan overbrengen. In de omgang stelt Myriam zich graag naast anderen op, niet erboven en zeker niet eronder.

Haar streven is om zoveel mogelijk de balans te vinden tussen emotie en ratio. Ze wil het liefst goed samenwerken met anderen op basis van respect. Myriam is zeer gedreven om hulp te bieden waar ze ziet dat er tekorten zijn. Ze is nooit te beroerd om iets voor anderen te doen en om een helpende hand te bieden.

Myriam is het meest trots op haar opleiding Verpleegkunde. Ze voltooide ook de opleiding tot docent Zorg en Welzijn en een Economische Administratieve opleiding. Haar langste werkervaring is in de zorgsector.

Laura

Laura is een afgestudeerd toegepaste psycholoog. In haar opleiding heeft zij zich gericht op het coachen en trainen van mensen.

Ze heeft aandacht voor de ander en bewaart de rust in een gesprek. Zij vindt het belangrijk dat je je gehoord voelt.

Met haar expertise wil ze graag anderen helpen zich te verbeteren.

Op zoek naar een leuke baan in de zorg?

HML Care helpt je op weg naar je droombaan!